HomeFinland

Finland

Wat dacht u van een stedentrip Helsinki? Een weekendje Helsinki is beslist anders dan anders! De stad is groen en ruim met brede lanen en parken. U kunt de typisch Finse architectuur bewonderen, er zijn prachtige winkelstraten en leuke eethuisjes. Verder staat het culturele leven van Helsinki bekend om haar kwaliteit en veelzijdigheid. Bezoek bijvoorbeeld Kiasma, een bijzonder museum voor moderne kunst of woon een balletvoorstelling bij in het statige operagebouw. Bovendien kunt u bij Buro Scanbrit diverse leuke excursies boeken om uw stedentrip in de hippe hoofdstad Helsinki nog completer te maken.

Buro Scanbrit biedt tevens een groot aantal hotels aan in Finland, waaronder de ketens Cumulus Hotels, Rantasipi Hotels, Crowne Plaza Hotels, Holiday Inn Hotels en Sokos Hotels.
De Cumulus Hotels zijn veelal centraal gelegen in de diverse Finse steden. Deze drie sterren hotels zijn een goede uitvalsbasis tijdens uw vakantie. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en veel hotels beschikken naast de gebruikelijke sauna ook over een zwembad.
De Rantasipi Hotels zijn comfortabele middenklasse hotels en zijn over het algemeen gelegen in de prachtige Finse natuur of op een bijzondere stadslocatie. Vrijwel alle hotels beschikken over smaakvolle ingerichte kamers.
Alle Crowne Plaza Hotels hebben een uniek karakter en combineren comfort met professionele en discrete dienstverlening van topniveau.
De middenklasse hotels van Holiday Inn beschikken over goed verzorgde kamers en een restaurant. Buro Scanbrit biedt u de mogelijkheid het Holiday Inn Turku te boeken.
Sokos Hotels is één van de grootste hotelketens in Finland en staat bekend om zijn uitstekende service. Een ideale uitvalsbasis om Finland te ontdekken.

Zoek & Boek

Bestemming

Aankomstdatum

calendar

Vertrekdatum

calendar

Onze partners

Buro Scandinavia/Britain Stenaline