HomeEngeland

Engeland

Buro Scanbrit biedt een uitgebreide selectie aan hotels in Engeland.
Naast de hotels in Londen, hebben we natuurlijk ook een divers aanbod van hotels in Noord, midden en zuid-engeland.

Noord-Engeland
In Noord-Engeland boekt u uw hotel om het Lake District te kunnen verkennen. Of een hotel in de buurt van de Yorkshire Dales en de bossen van Northumberland.

Midden-Engeland
Onze hotel selectie in Midden-Engeland is uitstekend om historisch Midden-Engeland te verkennen. Blenheim Palace bij Oxford, Cotswold Hills, Stratford-upon-Avon, Bath, het is allemaal aan te reizen vanuit uw hotel. In het hart van Engeland zijn er mooie plekken waar de tijd stil lijkt te staan. Boek een hotel in de buut van Sherwood Forest bij Nottingham, de antiekgebiedenvan East Anglia of de nauwe geplaveide straten van Cambridge.

Zuidwest- Engeland
De hotel selectie in Zuidwest- Engeland richt zich op de kliffen van Dorset, Devon en Cornwall. Bezoek hier het wereldberoemde Stonehenge, de mysterieuze steencirkel van duizenden jaren oud.

Zuidoost-Engeland
Zuidoost-Engeland staat natuurlijk bekend om de prachtige krijtrotsen van Dover, het historische Hastings en de prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Allemaal te ontdekken vanuit uw comfortabele hotel.

Stedentrip
Londen is de nummer één stedentrip bestemming! Boek uw hotel bij Buro Scanbrit. Londen: voor de één is het de hipste stad van Europa en voor de ander een stad vol oude, Britse tradities. Wandel door de diverse wijken om nieuwe ideeen op te doen, heerlijk te shoppen of gewoon de sfeer te proeven en mensen te ontmoeten. Of bezoek één van de vele theaters bij Leicester Square en Covent Garden en bewonder de nieuwste musicals en toneelstukken.

Zoek & Boek

Bestemming

Aankomstdatum

calendar

Vertrekdatum

calendar

Onze partners

Buro Scandinavia/Britain Stenaline